Faber Schilderwerken
Netjes, Strak, Vakmanschap... Faber Schilderwerken

Referenties van Klanten

Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Annie Land
19-11-21 22:21:52
Ik ben zeer tevreden over de schilderwerkzaamheden Vriendelijk, meedenkend en professioneel. Zoek je een schildersbedrijf, ik beveel Schildersbedrijf Faber schilderwerken van harte aan.
Albert Wiener
18-11-21 09:41:10
Top gewerkt!

Schilderwerk is top en het was geen probleem om extra werk te doen. Heel fijn om gebruik te kunnen maken van lokale connecties voor oa stukadoor- en behangwerk, elektriciën en loodgieter. Aanrader!!!
Frank Teunissen
17-11-21 11:56:07
Onlangs ons huis van boven tot onder laten sausen en schilderen. Tijdens de opname al direct wat bruikbare tips gehad voor de perfecte voorbereiding op het schilderwerk. Op de dag van de start waren beide schilders ruim op tijd. Vandaag is er opgeleverd en hebben ze alles samen met mij doorlopen en waar nodig bijgewerkt.
Jan Boch
17-11-21 11:53:18
Vanaf dag één duidelijke communicatie over de werkzaamheden. De jongens werken super netjes en plakken alles grondig af. Ook geven ze waar nodig is de juiste advies. Werken super nauwkeuring en doen hun naam eer aan. Super blij hoe alles verlopen is en kan ze iedereen aanbevelen. Bedankt vakmannen!
Yvonne Jimmink
11-10-21 10:57:26
Al vanaf 1 september jl. probeer ik jullie te bereiken, maar jullie geven niet thuis. Bijzonder teleurstellend, ik ben er nu helemaal klaar mee.
1 sept foto's gestuurd op de app en gevraagd wat herstel kost. Geen reactie, is nu 11 oktober. Krijg geen reactie per app, niet per mail of contactformulier. Slecht. Onze vraag was wat herstel van beschadigd schilderwerk aan voordeur en deurpost kost, maar eigenlijk moet je niet meteen de grondverf zien als er schilderwerk (licht!!) beschadigd raakt, dus ook nog eens onvoldoende dekking op veel gebruikte plaats. Herstel zou zelfs gratis moeten zijn. Dubbele verflaag, voor plaats waar div. mensen meerdere keren per dag langs komen.
Moeilijk om nog positief over jullie te kunnen zijn.
Tonen: 5  10   20