Faber Schilderwerken
Netjes, Strak, Vakmanschap... Faber Schilderwerken

Referenties van Klanten

Gastenboek

22 berichten op 5 pagina's
Hans De vries
07-06-22 22:22:16
Jermaind heeft het volledige schilderwerk van onze nieuwe woning verzorgd. We zijn uiterst tevreden over de gegeven adviezen en het uitgevoerde werk. Afspraken worden nagekomen en het werk wordt vakkundig uitgevoerd. Jermaine is perfectionistisch en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kortom, een hoge aanbeveling!
Lars Koopman
20-03-22 15:26:52
Wij zijn zeer tevreden over Faber-schilderwerken Hij werkt professioneel, houdt zich aan de afspraken en is goed toegankelijk/­bereikbaar.­ Het resultaat van zijn schilderwerk is uitstekend!
Nijkerk
17-02-22 19:28:26
Hardwerkend, netjes en erg vriendelijk.

Deze jongens doen wat ze zeggen. Alles gaat in goed overleg. Ze denken met je mee voor het beste resultaat. Erg tevreden en mochten wij weer en schilder nodig hebben dan is er geen twijfel over mogelijk wie dat gaat worden.
Johanna Koenigheit
06-01-22 18:17:39
Jermaine was very responsive and did a great work of repainting my one bedroom apartment in Amsterdam. He gave me really good recommendations for the color of the apartment. Overall, very happy with the service.
Sergio Derwon Lopez
31-12-21 09:27:44
Advies, werkzaamheden en afwerking, TOP!”
Nadat wij onze wensen met Faber Schilderwerken hadden besproken, is er door Faber Schilderwerken geadviseerd en zijn de werkzaamheden (met ons besteedbaar budget) goed uitgevoerd. Ook tussentijds contact en de afhandeling verliep naar behoren. Tevens heeft Faber Schilderwerken een netwerk van collega’s in deze branche voor eventuele andere werkzaamheden/ wensen.
Tonen: 5  10   20